BEGINPortfolio.html

HET BUREAU van Ellis Kamerling en Cees van der Burgh is een onafhankelijk en toonaangevend bureau dat geen architectonische uitdagingen uit de weg gaat. Door de vrije manier van ontwerpen zijn wij in staat om hele duurzame en creatieve oplossingen te bedenken, die verrassend logisch lijken.


Het uitgangspunt voor ieder project is de bouwkundige situatie, de specifieke eisen en wensen en het ambitieniveau van de opdrachtgever. Onze kracht is om dit te vertalen in een concreet architectonisch plan waarbij de indelingslay-out het startpunt is en waarbij essentiële onderdelen zoals  verlichting, domotica, audio/video, meubels, meubel maatwerk,  sanitair, materiaalkeuze en sfeer geïntegreerd worden in het plan. Sleutelwoord in deze is een goede communicatie met de opdrachtgever.


Sinds 2001 realiseren wij, met trots, grotere en kleinere projecten in binnen en buitenland en bestaat onze referentielijst inmiddels uit meer dan 300 projecten waaronder kantoren, banken,  winkels, hotels, wellness, villa’s, monumenten, woonhuizen, appartementen, keukens, badkamers, gastenverblijven, zwembaden, poolhouses, veranda’s,  tuinen en een  privé-jet!


Met ons team staan wij u graag terzijde tijdens het gehele traject van ontwerp, uitwerking, vergunningen, aanbesteding en de uitvoering, tot en met de oplevering.

PORTFOLIOPortfolio.html
BUREAU
CONTACTContact.html
ORIENTATIEOrientatie.html
REALISATIERealisatie.html
INSPIRATIEInspiratie_klein.html