BEGINPortfolio.html

INSPIRATIE Voor wie nog nooit eerder met een interieurarchitect gewerkt heeft, blijkt het inhuren daarvan vaak een grote drempel en dat is jammer! Onze overall view zorgt ervoor dat er een consistent ontwerp ontstaat en onze betrokkenheid bij het gehele project geeft een duidelijke meerwaarde voor het eind resultaat. Daarom is het ook heel belangrijk dat wij in een zo vroeg mogelijk stadium bij het project betrokken worden.


De ‘inspiratiefase’ is er voor om samen met u, de opdrachtgever, de randvoorwaarden vast te leggen een pakket van eisen en wensen samen te stellen, waar het ontwerp aan moet voldoen. Onze taak is vervolgens om, binnen de gestelde kaders, de mogelijkheden en onmogelijkheden voor u te onderzoeken en deze aan u voor te leggen. Dit presenteren wij in de vorm van een schetsontwerp.


Wij hechten er zeer aan om voor u een persoonlijk ontwerp te maken waarbij wij onze deskundigheid, ervaring en gevoel voor finesse inzetten om een ontwerp op maat te maken dat u past als een maatpak.


PORTFOLIOPortfolio.html
BUREAUBureau.html
CONTACTContact.html
ORIENTATIEOrientatie.html
REALISATIERealisatie.html
INSPIRATIE