Persoonlijke
Architectuur

Villa aan de Leede | Bouwkundig + Interieur + Tuin ontwerp Persoonlijke architectuur BEL ONS

BUREAU

Het bureau van Ellis Kamerling en Cees van der Burgh is een onafhankelijk en toonaangevend bureau dat geen architectonische uitdagingen uit de weg gaat. Door de vrije manier van ontwerpen zijn zij in staat om hele duurzame en creatieve oplossingen te bedenken, die verrassend logisch lijken en het gevoel geven altijd zo bedoeld te zijn.

Sinds 2001 realiseren zij, met trots, grotere en kleinere projecten in binnen en buitenland en bestaat hun referentielijst inmiddels uit meer dan 400 projecten waaronder; woonhuizen, penthouses, appartementen, monumentale villa’s, gastenverblijven, poolhouses, zwembaden, wellnesses, hotels, banken, winkels, tuinen en een privé-jet!

Het uitgangspunt voor ieder project is, naast de bouwkundige situatie, de specifieke eisen en wensen én het ambitieniveau van de opdrachtgever. De kracht van Ellis en Cees is om dit te vertalen in een totaalontwerp waarbij essentiële onderdelen als  een goede indelingslay-out,  sfeer, verlichting, domotica, audio/video, meubels, maatwerk en sanitair naadloos  geïntegreerd worden in het plan. Door deze samenvloeiing van techniek en esthetiek voegen zij als bureau echt waarde toe!

Zij staan u samen met hun team graag terzijde tijdens het gehele traject van ontwerp, uitwerking, vergunningen, aanbesteding, de realisatie, tot en met de oplevering.

PROJECTEN

Home-oud
Bijgebouw aan de Rijn
Home-oud
Home-oud
Home-oud
Home-oud
Home-oud
Villa aan de Rijn
Landgoed Rust en Vreugd Wassenaar | Restauratie monument Bouwkundig + Interieur ontwerp + uitvoering
Decos HQ Noordwijk | Concept + Interieur ontwerp + uitvoering
Home-oud
Amstel Hotel Amsterdam Zwembad en wellness | Bouwkundig + Interieur + uitvoering