secretaresse

Wij ontwerpen en realiseren met passie en inzet, duurzame, doordachte persoonlijke architectonische dromen die het leven van mensen verrijken.

Jij bent professioneel, integer en hebt een open, no-nonsense instelling. Je functioneert zelfstandig, beschikt over een helicopterview en schakelt snel. Je bent flexibel en nauwkeurig in je werk en voorziet de consequenties van je handelen. Je bent een discrete, intelligente teamplayer waar mensen zich prettig bij voelen. Je bent zowel een doener als een denker met uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Je voldoet aan de volgende eisen:

  • HBO werk- en denkniveau en/of afgeronde secretariële opleiding.
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
  • Affiniteit met Apple computers en Apple software is een pré.
  • Rijbewijs B
  • 32-40 uur beschikbaar.

En je zoekt een baan waarbij je een team ondersteund, in de meest brede zin van het woord. Je regelt alle informatiestromen, handelt deze waar mogelijk af en zet zaken in gang. Je toont grote betrokkenheid, weet de dag zo efficiënt mogelijk in te delen, plant, coördineert en zorgt voor adequate follow-ups. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de vele contacten. Je beheert de agenda’s en bent daartoe gesprekspartner voor de betrokken partijen. Je stelt altijd de juiste prioriteiten en bent in staat de werkzaamheden van het team te managen. Je plant, organiseert interne project meetings en presentatie meetings met opdrachtgevers en leveranciers. Je houdt de urenadministratie bij en verzorgt de declaraties. Door je betrokkenheid en kennis van de bedrijfsprocessen, kan je anticiperen op te nemen acties en een pro actieve ondersteuning bieden.

Herkent je jezelf in dit functieprofiel, stuur dan voor 31 januari je CV + motivatie naar: secretariaat@kamerlingvanderburgh.nl, t.a.v. Ellis Kamerling