BIOGRAFIE

ELLIS KAMERLING

FOUNDER OWNER – Architectonisch vormgever  bij Kamerlingvanderburgh

“Luxe moet compfortabel zijn, anders is het geen luxe.” – Coco Chanel.

Ik ben architectonisch vormgever geworden omdat ik mooie en functionele ruimtes wil creëren waar mensen kunnen wonen, werken of ontspannen.

MIJN PASSIE IS OM MOOI EN FUNCTIONEEL MET ELKAAR TE VERBINDEN, JE LEVEN TE INSPIREREN, TE VERRASSEN EN TE VERRIJKEN MET MIJN TALENT EN ERVARING.

MIJN MISSIE IS OM U BIJ DE OPLEVERING VAN EEN PROJECT TE HOREN ZEGGEN DAT U NIETS KUNT BEDENKEN DAT U ANDERS HAD WILLEN DOEN.

IK HEB EEN CREATIEVE GEEST EN VIND DINGEN UIT SINDS MIJN KINDERTIJD. IN MIJN DISC-PROFIEL ZIJN DE ‘I’ EN ‘C’ DOMINANT; EEN ZELDZAME COMBINATIE DIE MIJN CREATIEVE, ENTHOUSIASTE, OPTIMISTISCHE, GEDISCIPLINEERDE EN GEÏNTERESSEERDE PERSOONLIJKHEID VORMT.

IN 1992 WERD IK AANGENOMEN AAN DE KONINKLIJKE ACADEMIE VAN BEELDENDE KUNSTEN EN STUDEERDE ARCHITECTONISCHE VORMGEVING, STUDEERDE AF IN 4 HOOFDVAKKEN; ARCHITECTONISCHE VORMGEVING, INTERIEURONTWERP, INDUSTRIEEL ONTWERP EN MEUBELONTWERP. IK HEB EEN PRIJS GEWONNEN VOOR MIJN AFSTUDEREN WAARDOOR IK DACHT DAT DE HELE WERELD OP ME ZAT TE WACHTEN, MAAR NIETS WAS MINDER WAAR.

NA 5 JAAR BIJ EEN GROOT BUREAU TE HEBBEN GEWERKT, EN VEEL ERVARING TE HEBBEN OPGEDAAN MET ONDER ANDERE DE VILLA VAN JOHN DE MOL EN HET PALACE HOTEL IN NOORDWIJK AAN ZEE, HEB IK IN 2001 MIJN EIGEN BUREAU OPGERICHT. CEES IS MIJN BUSINESS PARTNER SINDS 2002 EN SAMEN HEBBEN WE MEER DAN 500 PROJECTEN SUCCESVOL AFGEROND. WE ZIJN EEN WINNEND TEAM.

IK BEN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE MANIEREN OM MEZELF TE VERBETEREN EN WIL ELKE DAG IETS NIEUWS LEREN.

LATEN WE KENNIS MAKEN!

ELLIS@KAMERLINGVANDERBURGH.NL